Instaclause

Digital legal
assistant,
at your service!

Meet Instaclause. Een gamechanger voor accountants.

Instaclause

Tijdsbesparing bij het opstellen van juridische documenten.

Als accountant krijg je regelmatig de vraag om ‘even’ een contract, verslag of ander juridisch document te maken. Uiteraard wil jij jouw klanten zo goed mogelijk servicen, maar dit is niet jouw core business. Bovendien zijn de templates die je online vindt, vaak verouderd, incompleet of te algemeen.

Instaclause

Up-to-date juridische kennis via één digitale tool.

Geen generieke templates, wel accurate juridische documenten afgestemd op de meest recente Belgische wetgeving.

Geen standaardmodellen, wel gepersonaliseerde contracten. Geen tijdrovende bezigheid, wel een gebruiksvriendelijke flow. En extra winstgevend voor je accountancykantoor.

Al meer dan 600 accountants gebruiken dagelijks onze juridische software.

Instaclause

Instaclause. The legal backbone of accountants.

Juridische documenten

Van huurcontracten en leningsovereenkomsten, over oprichtingsaktes, tot formulieren Belgisch Staatsblad. Instaclause combineert ervaring met expertise en creëert up-to-date juridische documenten.


Lees meer
Juridische documenten

Unieke software tool

Via de intuïtieve software maak jij met Instaclause in enkele clicks één of meerdere juridische documenten op. Gebruiksvriendelijk en op maat van jouw klanten. Een extra service voor jouw accountancykantoor.


Lees meer
Unieke software tool

Waarom werken met Instaclause?

Intuïtief

Onze juridische software vereist geen voorafgaande kennis. De Instaclause-applicatie is gebruiksvriendelijk en wijst zichzelf uit. Geen installatie, geen IT-gedoe.

Tijdbesparend

Op minder dan 15 minuten doorloop je de volledige flow, met gerichte vragen afgestemd op jouw situatie. Met een klik op de knop ontvang je daarna één of meerdere juridische documenten op maat van jouw klant.

Juridisch correct

Achter Instaclause schuilt een team van legal experts die de wetgeving op de voet volgen. Juridische uitdagingen? Onze legal backoffice staat voor je klaar.

Volledig op maat

Geen enkel document is hetzelfde. Instaclause werkt niet met templates of standaardmodellen. Je genereert steeds een uniek legal document afgestemd op jouw klant.

Cloud applicatie & tools

Een integratie van jouw koppelingen. Een digitale tool die 24/24 op beschikbaar is. Een beveiligde omgeving om in te werken wanneer het voor jou past. Intuïtief, eenvoudig en betrouwbaar..

Extra winstgevend

Juridische documenten opmaken ging nog nooit zo vlot. Dankzij Instaclause bespaar je niet alleen tijd, maar creëer je ook een extra verdienmodel voor jouw accountancykantoor.