Over ons

Get to know Instaclause: het team achter de tool

Juridische documenten opstellen, is niet de core business van een accountant. Soms verwijs je jouw klant door naar een advocaat, maar in bepaalde situaties is dat niet aan de orde of staat de klant daar niet voor open. Om deze nood in te vullen, bundelde Instaclause de krachten van de advocatuur, de accountancywereld en software development. Het resultaat? Een digitale tool die jouw accountancykantoor juridisch begeleidt, van start to finish. Geen verouderde modellen, wel up-to-date juridische documenten. Geen algemene templates, wel contracten op maat. Geen tijdrovende bezigheid, wel efficiënter en winstgevender werken.

Meet Instaclause. Een gamechanger voor accountants.

Ons DNA

  • Inspiratie. Innovatie. Integratie.

    Innovatie zit verankerd in ons bedrijfs-DNA. Met een leergierige mindset geven we iedere dag het beste van onszelf. Van updates doorvoeren in de software, over legal knowhow en kennis uitbreiden, tot gloednieuwe features lanceren. Blijven leren, is ons motto. We laten ons graag inspireren door nuttige feedback en gaan tot het uiterste om onszelf te verbeteren. Let’s move forward, together!

  • Respect als sleutelrol

    Een van de speerpunten van Instaclause: respectvol met elkaar omgaan. Niet alleen naar klanten toe, ook onderling in teamverband. We hechten veel belang aan transparante, open communicatie en dragen dit ook uit. We luisteren actief en spelen in op ieders unieke noden en vragen. Zowel intern, als extern.

  • Passie voor ons vak

    Ervaring en expertise. Energie en enthousiasme. Dat is wat Instaclause kenmerkt. We volgen de juridische en financiële tendensen op de voet en zijn op de hoogte van de meest recente vennootschapswetgeving. Net als de accountancywereld, zijn wij ook voortdurend in beweging en zetten we onze klanten op de eerste plaats. En dat doen we met veel passie en gedrevenheid.

null