nieuws

Legal software voor accountants: 5 voordelen van online juridische documenten

Als accountant moet je regelmatig juridische documenten opstellen. Een bezigheid die niet alleen tijdrovend is, maar in principe ook niet tot jouw core business behoort. De oplossing? Een legal software specifiek voor accountants. Denk: een digitale tool waarmee je in een handomdraai contracten, verslagen en andere juridische documenten maakt. Lees verder en ontdek de voordelen van Instaclause voor jouw accountancykantoor.

Doorloop eenvoudig een intuïtieve vragenflow via Instaclause

Werken met Instaclause, ingewikkeld? Helemaal niet! Onze juridische software wijst zichzelf uit. Je hebt geen juridische knowhow of diepgaande IT-kennis nodig. Er komt zelfs geen voorafgaande installatie aan te pas. Je doorloopt een vragenflow (een digitale consultatieronde), vult de antwoorden in en Instaclause genereert een uniek juridisch document. 100 % gebruiksvriendelijk, 200 % intuïtief.

Voortaan in een handomdraai juridische documenten maken? Klaar om bovendien een extra verdienmodel toe te voegen aan jouw accountancykantoor?


Ga aan de slag met Instaclause

Maak juridische documenten in lijn met de meest recente regelgeving

Weg met verouderde modellen of incomplete templates. Met onze digitale tool maak je juridische documenten die correct, compleet én actueel zijn. Instaclause wordt gestuurd door een team van legal experts die de juridische praktijk door en door kennen. We analyseren de nieuwste wetgeving in de breedte en de diepte en schaven onze juridische documenten voortdurend bij.

Win tijd én omzet met online juridische modellen

Via Instaclause creëer je in een mum van tijd juridische documenten. In 10 tot 15 minuten doorloop je de hele flow en beantwoord je vragen specifiek afgestemd op de situatie van jouw klant. Met slechts een klik op de knop ontvang je daarna één of meerdere juridische documenten. Je bespaart niet alleen tijd, maar genereert ook meer omzet. Handig, zo’n extra verdienmodel!

De werking van jouw accountancykantoor optimaliseren met juridische software? Dat kan met Instaclause!


Ontdek onze tool

Stem jouw juridische documenten naadloos af op jouw klant

Instaclause stelt maatwerk voorop. Standaardmodellen of templates vind je dan ook niet bij ons terug. Onze legal software past zich aan de noden van jouw klant aan. Je creëert een uniek juridisch document per flow, dat je nadien kan downloaden in Word of pdf. Praktisch, dat is zeker.

Werk volledig digitaal met jouw accountancykantoor

Instaclause is een applicatie die volledig cloudgebaseerd is. Hierdoor werk je niet alleen in een beveiligde omgeving, maar is Instaclause ook steeds toegankelijk. Juridische documenten opstellen kan 24/24, 7/7. Via gsm, tablet of computer. Bovendien integreerden we enkele praktische koppelingen voor jouw accountancykantoor. Zo werk je wanneer het jou het beste uitkomt.

Juridische documenten opstellen: ingewikkeld, tijdrovend en boordevol fouten? Instaclause bewijst het tegendeel.


Boek hier jouw demo en ontdek onze applicatie
background signature

Wens je meer informatie over de prijzen of heb je concrete vragen?